maandag 9 november 2020

Onze jongste in het nieuw In de vorige post heb ik al de nieuwe broek voor onze jongste laten zien. Hij had echter ook een nieuwe longsleeve aan op de foto's. Ook een patroon dat ik nog niet eerder gebruikte: de Berlin Tee van Toby K.
Ik maakte hem uit een paneel dat ik een tijdje geleden via een FB veiling kocht. Ik had gedacht dat het allemaal makkelijk zou lukken om er een longsleeve uit te halen, maar het was nog flink puzzelen en de mouwen pasten er niet in een stuk uit.Maar ik ben niet voor een gat te vangen en zette er een stuk zwarte tricot tussen, op die manier paste het precies. En als je het mij vraagt staat het nog best stoer ook. Het zwart komt ook terug in de voering van de capuchon.

Uiteraard moest ik het patroon aanpassen aan de smalle lange lichaamsbouw van ons kereltje: de panden verlengde ik met 2,5cm en de mouwen zelfs met 9cm.
Ik vind het een leuk patroon en ga het zeker nog eens maken, het heeft een paar leuke opties die ik ook nog graag wil proberen.Patroon: Berlin Tee van Toby K

Geen opmerkingen:

Een reactie posten